Nákup čalouněné postele na internetu! Jak na to?

    Jaká varianta splňuje maximum mých požadavků? 

                                 01 Tulum_predni3_infinity6

1. krok je zvážit si, zda by pro Vás byla zajímavější varianta: s napevno přičalouněnou matrací, s volně loženou matrací, kontinentální postel, pouze čalouněný rám nebo pohovka na každodenní spaní:

- Postele s napevno přičalouněnou matrací - v ceně postele je již napevno zabudovaná matrace společně s roštem. Zvolte si variantu jednolůžko nebo dvojlůžko. Následně si vyberte rozměr postele, který by Vám vyhovoval nejvíce.  

- Postele s volně loženou matrací - v ceně postele je matrace, napevno zabudovaný rošt s volně loženou matrací - to znamená, že například po 10 letech nebudete spokojeni s matrací, můžete ji vyměnit a zároveň nemusíte "vyhazovat" celou postel. Tuto možnost nabízíme u jednolůžek i dvojlůžek. Je to zároveň mezi zákazníky nejoblíbenější varianta.

Kontinentální postele  - se skládají ze dvou vrstev. První vrstva je pružinové jádro typu bonell a na něm je volně ložená jedna z našich matrací, kterou si vy zvolíte. Tento typ postelí můžete znát například z hotelů. 

- Čalouněné rámy - v ceně je čalouněný rám s napevno zabudovaným roštem BEZ MATRACE.

- Pohovky na každodenní spaní - pokud potřebujete pohovku a postel v jednom, je to pro Vás ta pravá volba. Do našich pohovek si sami vyberete matraci, která Vám bude nejvíce vyhovovat. 

Postele s nadstandardně vysokými čely - v ceně je napevno zabudovaný rošt s volně loženou matrací a zvýšeným čelem, které z vaší postele udělá dominantu celé ložnice. 

                                                                          

Jak zvolit - pro mě správnou matraci?  

2. Vybrali jste si typ postele a teď je na řadě matrace. V názvech u našich postelí si můžete všimnou slov - standard, hard a prémium. Každé slovo znamená jiné složení matrace: 

- Standard - 5-ti zónová profilovaná sendvičová matrace s horní roznášecí vrstvou z elastické a prodyšné zátěžové PUR pěny, pod níž je vrstva z kvalitní tuhé RE pěny, která dodává matracím požadovanou tuhost. RE pěna je pojená ze směsi HR a PUR pěn, stlačená vysokým tlakem. Profilace matrace zajišťuje uvolnění svalstva během spánku a lepší provzdušnění matrace. Nosnost 110 Kg.

 - Hard - Komfortní 5-ti zónová matrace, jejíž ložná plocha je tvořena z vysoce zátěžové kvalitní studené pěny COOLFLEX, která je profilovaná do 5-ti anatomických zón, což zajišťuje dokonalé uvolnění a regeneraci těla. Nosnost 130 Kg.

- Premium - Vysoce luxusní 7-zónová matrace, jejíž ložná plocha je tvořena viscoelastickou paměťovou pěnou VISCOFOAM, která reaguje na tělesnou teplotu a dokonale se tak poddá tělu, které během spánku stabilizuje v optimální poloze. Nosnost 120 Kg. 

 nebo... 

 - Italské matrace od špičkového výrobce matrací značky FLEXYFLEX

S touto italskou firmou u nás na prodejně spolupracujeme pravidelně poslední 3 roky. A za tu dobu se jejich matrace staly na naší prodejně těmi nejprodávanějšími a zároveň nejoblíbenějšími u našich zákazníků. Protože jejich matrace splňují ty nejvyšší standarty kvality jež se projeví hned, jakmile si do nich lehnete. Pro začátek Vám doporučujeme tyto dvě:

Giglio Hard plus 

Giglio Soft plus 

Obě tyto matrace mají v základu kvalitní studenou pěnu, s vrchní vrstvou paměťové pěny. Jako "třešnička na dortu" působí jejích potah, v němž je všita paměťová pěna a tím maximálně podpoří pohodlí a kvalitu Vašeho spánku. Matrace se dají otáčet a vy si tak můžete nastavit tuhost matrace, která Vám bude nejlépe vyhovovat. 

                                                                        Giglio 

Výběr látky  

Když řešíme koupi postele, většina z nás řeší nejdříve matraci, to je to co rozhoduje o tom, zda se konečně dobře vyspíme nebo nikoliv.  Ale u čalouněné postele tam je to u spousty lidí (většinou nás holek) jako s autem. Nejdříve nás zajímá design čela (něco jako značka u auta) a pak odstín látky. "Holky ruku na srdce, kdo má s auty podobně jako my?"

Ona často látka rozhoduje o tom, jestli si postel necháte 5 nebo i 20 let. Jasný matraci můžete po 3 letech vyměnit a dopřát si tu, která Vám vyhovuje lépe než ta stávající. Ale celou postel? "Uf, to by byla fuška!"

Právě proto je tak důležité vybrat si čalounění, které Vám bude dalších spoustu let dělat radost, kdykoliv se na Vaši postel podíváte. Jelikož tento krok rozhodně nechceme abyste podcenili, tak Vám posíláme vzorky látek ZDARMA na Vaši adresu. Jen nám náš e-mail info@vysokepostele.cz  napište o jaké odstíny byste měli zájem a adresu kam je zaslat. Na začátek jsme pro Vás připravili menšího průvodce našich látek, stačí kliknout: ZDE 

DSC07162 DSC07134 DSC07165

Pro více informací a možností nás kontaktujte zde, nebo na našem telefonním čísle +420 773 177 702