Naše Desatero, kterým se řídíme

1. Zákazník až na 1. místě:

Protože nebýt Vás - našich zákazníků, nebyli bychom ani my. A to je naše mantra už téměř 30 let, kdy vyrábíme čalouněné postele. Jestli se Vám někdy bude zdát, že to zapomínáme, tak nám to prosíme připomeňte. 

                                                                                         image0 (1)

2. Známe své dodavatele:

- Na našem internetovém obchodě nabízíme pouze firmy, se kterými máme osobní zkušenosti z kamenné prodejny. Hlavním dodavatelem jsme si sami sobě v rámci čalouněných postelí. Dodavatelem dřevěných postelí je rodinné stolářství z Valašska, jehož postele patří mezi nejkvalitnější masivní postele na českém trhu.  Díky tomu můžeme čas od času upravit buď přebývající centimetry i ty chybějící. 

3. Každý dotaz, je důležitý dotaz:

- No dobře, když se nás budete ptát třeba na počasí, tak odpovíme, ale asi to nebude moc relevantní - (leda že, byste se ptali předpověď větru, to nám náš surfař řekne docela rychle a přesně :)). Ovšem pokud Vás zajímá cokoliv k našemu sortimentu, ptejte se na cokoliv. V tomhle případě žádný dotaz není hloupý dotaz. Občas se i nám může stát, že zapomeneme uvést některou informaci, protože nám se to zdá samozřejmé. A my právě díky Vašim dotazům můžeme obsah našich stránek vylepšovat.

4. Kvalita je vyšší než cena:

-  Tento bod je asi dost troufalý, ale my tomu opravdu věříme. A naši zákazníci, (mezi které patří Andrea Kalousová, Sara Sandeva či Nikol Moravcová) nám v tom dávají zapravdu . V tomto případě se však nejedná pouze o naše čalouněné postele, které si sami vyrábíme. Stejně tak věříme i masivním postelím, které pocházejí taktéž z rodinného stolářství z Valašska. 

5. Pracujeme na sobě:

-  Stejně jako každý rok připravujeme nové kolekce čalouněných postelí, tak i tady máme v plánu neustále rozšiřovat naši nabídku a služby. Chceme, abyste měli pocit, že jste na prodejně nábytku akorát z pohodlí svého domova. 

6. Jsme jedineční:

- Nabízíme zde speciální edici čalouněných postelí, které jinde než na našich stránkách nenajdete.

                                                             1245

7. Vzděláváme 

- Je nám jasné, že spousta z Vás nemá ani tušení, na co rošt slouží, nebo jaký je rozdíl mezi paměťovou a studenou pěnou. Pokud jste si zrovna řekli "Jo! To jsem přesně já!" Tak máme pro vás 2. dobré zprávy: 1. Nejste v tom sami. My na tom byli před 20 lety stejně. 2. Vysvětlíme Vám to.  A to buď :

1. Telefonátem - zavolejte si - rádi Vám všechno k našemu sortimentu zodpovíme

2. Napište nám dotaz - buď odpovíme písemně, nebo pokud to bude komplikovanější, tak Vám zavoláme a vysvětlíme

3. Blog - budeme se snažit přidávat témata, která Vás postupně zasvětí do zdravého spánku

8. Známe své produkty:

- Opakování je matka moudrosti a proto ještě jednou: Na našem internetovém obchodě nenabízíme firmy, které nemáme odzkoušené z kamenné prodejny. Každý produkt, který zde naleznete jsme měli minimálně jednou vystavený na kamenné prodejně. Protože jedině tak Vám můžeme předat informace ve stejné kvalitě, jako byste byli u nás na prodejně. 

9. Každý nápad je dobrý nápad - jen ne, vždy je realizovatelný

- Zaujala Vás postel na našich stránkách, a něco Vám na ní chybí? Napište nám, nebo zavolejte. Neslibujeme, že vyhovíme na 100%, ale za pokus nic nedáte. V každém z nás je kousek návrháře. Jen upozorňujeme, že ne každý požadavek je splnitelný. 

                                                                                                image0

10. Inspirujeme:

- Nechceme Vás pouze učit, ale taky inspirovat a dodávat odvahu k tomu abyste se nebáli barev. Ze zkušenosti v z prodejen víme, že mezi zákazníky je nejvíce oblíbená šedá a hnědá. Často slyšíme, se koukáte na barevnou, ale pak stejně skončíte u hnědé.Je na čase Vám ukázat, že barevná ložnice může být zároveň praktická a elegantní. Ukážeme Vám jak kombinovat dřevo se současným trendy "boho" stylem a tak dále... sledujte nás a dozvíte víc

                                                                                    744f9ab084c0f2641cb3875c635e97e1