Hodnocení obchodu

5,0 24 hodnocení
5
23x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
ZM Avatar autora Zlata Mottlová | 6.10.2020
Jako princezna na hrášku. SUPER
ZM Avatar autora Zlata Mottlová | 25.9.2020
Ano ale vyzkouším až přijedu vz lázní.
K Avatar autora Kratochvílová | 22.9.2020
Postele dobře vypadají,komunikace v pořádku,celkem není co vytknout. Možná by bylo dobré mít v nabídce za příplatek službu složení a instalace přímo na místo. Jako starší lidé žijící sami bychom to uvítali.
A Avatar autora Anna B | 15.9.2020
Super
Avatar autora Draha Šebestová | 10.9.2020
Jsem velice spokojená, postel je krásná a i se na ní velice dobře spí.Komunikace perfektní, mohu jen doporučit ????????
KP Avatar autora Kamila Pokorná | 8.9.2020
Jsme velice spokojení, postel je nádherná, bytelná a kvalitní, a hlavně český výrobek, krásně se na ní spí. Děkujeme i za dárek 2x anatomický polštářek. Můžeme jen doporučit.
HN Avatar autora Hana Neplechová | 29.8.2020
Postel pěkná, pohodlná jen na dodání jsme čekali dva měsíce,ale asi to bude tim,že jsou prázdniny.
KG Avatar autora Kateřina Gronkowiczová | 17.8.2020
S přístupem obchodu jsem moc spokojená, dodání za neclých 5 týdnů, milá a ochotná komunikace, postel opravdu krásná. Jen jediné musím vytknout a to je provedení kovových nožek. Design hezký, ale rohy maji ostré, neopracované, takže byť jsme se snažili sebevíc, podřeli jsme si dřevěnou podlahu. Takže nyní máme postel vypodloženou kusy linolea. Z tohoto důvodu hodnocení snižuji o hvezdičku.
LK Avatar autora Ladislava Kirschová | 30.7.2020
Jsme spokojeni, postel dorazila měsíc po objednání. Je přesně taková, jakou jsme dlouho sháněli. Děkujeme.
LK Avatar autora Lenka Koudelkova | 21.7.2020
Ano rozhodne jsem spokojena. Vzhledove moc pekna a uzasne se na posteli spi.
JP Avatar autora Jana Procházková | 18.7.2020
Opravdu jsem spokojená a budu doporučovat všem a hlavně jsem ráda že to je český výrobek!!!!!
MD Avatar autora Marta Dobrovolná | 15.7.2020
POSTEL od Vás je Pěkná, Pohodlná, Prostorná, Precizní práce, Perfektní balení a komunikace při doručení. Všech pět P pohromadě. Doporučuji!!!!!
IH Avatar autora Irena Hamouzová | 8.7.2020
Mohu doporučit. Komunikace na jedničku, domluva úpravy parametrů postele a změna potahového materiálu také na jedničku. Dopravce ochotný. Veliká spokojenost.
Avatar autora Hana Šídová | 23.6.2020
Jsem velice spokojená,postel vypadá krásně a splňuje naše potřeby.
JR Avatar autora Jana Radošinská | 21.6.2020
jsem velice spokojená ,přišla za 3 neděle a v dobrém stavu.Doporučuji
KH Avatar autora Karel Hájek | 13.6.2020
Velmi spokojeny. Vybrana postel je idealni a presne splnuje nase predstavy. Komunikace s dodavatelem bezproblemova, i domluva dopravy zafungovala na 100%. Jen jsem postradal nejakou informaci, ze dopravce potrebuje pomoc se skladanim. To pro me neni problem, ale kdyby byla doma jen manzelka, neumim si vykladku predstavit.
SR Avatar autora Slavomíra Rajnohova | 12.6.2020
Můžu je doporučit, Paní po telefonu byla ochotná, vstřícná a milá. Postel je dokonala! Koupili sme si v žluté barvě a nelituji, prostě wow.
MJ Avatar autora Michal Jehlář | 5.6.2020
Byli jsme naprosto překvapeni zájmen a komunikací ze strany výrobce. Paní šéfová je velmi vstřícná, vše nám poradila k maximální spokojenosti. S minimálním příplatkem nám provedli změnu konfigurace parametrů postele a rychlost dodání byla také skvělá. Děkujeme za krásnou postel pro dceru a s radostí doporučujeme.
IJ Avatar autora Ing. Peter Jaďuď | 30.5.2020
Ano, velice spokojený, nemá chybu.
JP Avatar autora Jiří Pavelek | 17.5.2020
Vse proběhlo k mé spokojenosti