Hodnocení obchodu

5,0 33 hodnocení
5
32x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MK Avatar autora Marie Kumpánová | 22.12.2020
Chci moc poděkovat obchodu Vysokepostele za úžasnou postel a hlavně za rady při výběru vhodného potahu na vybranou postel. Vzhledem k tomu, že nebylo možné si látky osobně prohlédnout, tak po projevení zájmu o postel, jsem velmi rychle obdržela obálku s různými druhy potahů ve vybrané barvě. Vše řešeno telefonicky bez problému s velmi ochotnou paní majitelkou. Dokonce mi i vyšli vstříc a zaručili dodání do Vánoc vzhledem k mému požehnanému stavu. Toho si cením opravdu moc a ještě jednou děkuji. Postel jsem viděla poprvé jen na obrázku na FB a musím říct, že ve skutečnosti je ještě hezčí. Krásná látka (příplatková) za to opravdu stála a samotné zpracování čela, prostě nádhera. Jsem ráda, že jsem podpořila českou firmu a nevybrala si postel z řetězce. Přeji vám hodně úspěchů.
M Avatar autora Michaela | 17.12.2020
Vše paráda, domluva super, vstřícnost, postel krásná. Doprava bezva.
H Avatar autora Hana P. | 14.12.2020
Maximální spokojenost. Know-how jaké má tato firma pro výběr matrací je nejlepší, s jakým jsem se potkala. Firmě jde o výběr té nejlepší matrace pro zákazníkovy potřeby! Matrace máme dva a půl měsíce a jsme oba s partnerem velmi spokojeni, kvalitně vyspaní a matrace nám vyhovují. A bylo také skvělé, že firma neměla problém matrace doručit na přesný termín a přes půlku republiky. Moc vám děkuji za váš přístup k zákazníkovi, jeho potřebám a zdravému spánku, vaše spokojená zákaznice Hana.
LK Avatar autora Lenka Kubíková | 16.11.2020
Velká spokojenost!! Krásná postel, vysoká, bezva se z ní vstává (spíš slézá :-)). Pěkné vypracování. jsem také moc spokojená se vstřícností obchodu, vše dodrženo, doprava bezva. Postel předčila mé očekávání, jsem ráda za českou firmu, vyplatilo se počkat delší dobu, vůbec nelituji. :-)
Avatar autora Jana Řeháková | 10.11.2020
Postel je krásná ,barvička odpovídá ,co jsem chtěla.Je vysoká ,takže se nám krásně vstává,matrace v pratel.potahu a jako dárek 2 polštářky :) Za tu cenu se vyplatilo si trochu počkat .Vybrala jsem si českou firmu ,polský nábytek nám přidělával občas vrásky /dírky navíc,chybějící materiál...šroubky apod./ Vřele doporučuji ,my jsme nadmíru spokojeni .Paní po telefonu a řidič velmi příjemní ,což se už taky moc nevidí .
PD Avatar autora Petra Doláková | 31.10.2020
Velká spokojenost, doba dodání sice delší, ale v dnešní době se není čemu divit. Každopádně čekání stálo za to. Postel předčila mé očekávání. Mohu jen doporučit.
KM Avatar autora Kateřina Melková | 31.10.2020
Musím říct, že postel je krásná, robustní, výborně se na ní spí a ta výška je super, postel splnila mé očekávání. Jen musím říct, že já si postel objednala 18.8. 2020 a dodána mi byla až 28.10.2020, což mě trochu zarazilo.Ale chapu že v této nelehké době to není jednoduché. A jako plus vyzdvihuji dárek v podobě 2 polštářků.
RP Avatar autora Radek Pařízek | 31.10.2020
Začnu pozitivním hodnocením - perfektní komunikace s obchodem, paní na prodejně po telefonu opravdu poradí a případně vysvětlí a doporučí, tu musím extra pochválit. Termín dodání byl dodržen ( chápu, že nemohu mít vše do týdne... ). O expedici jsem byl informován s týdenním předstihem, poté opět dva dny předem a v den závozu hodinu před příjezdem řidiče. Postel kvalitně zabalená. Složit postel není vůbec problém, potřebujete jen parťáka, dvě desítky klíče, šroubovák a za cca 3/4 hodiny je hotovo. Někdo tu psal o tom, že si od noh postele poškrábal podlahu - asi se něco změnilo, protože na kovových nohách je zespodu několik vlisovaných PVC špuntů, které dosedají na podlahu, takže v pohodě. Postel je opravdu vysoká, což je super a s vlastní matrací Dřevočal o výšce 23cm je výška ložné plochy neskutečných 63cm. Potahová látka vypadá kvalitně ( hrubší provedení ) Negativní hodnocení - no, negativně nemohu hodnotit asi nic, jen mám pár připomínek k popisu postelí na sránkách ( pro lepší orientaci zákazníků ). Určitě bych u popisu produktu uváděl, jaký konkrétní rošt postel v dané ceně obsahuje, kolik lamel má a také informaci o tom, že je rošt pevně zabudován. Dále pak informaci o tom, že je možné na přání a za příplatek vyměnit rošt např. za pístový a volně ložený. Tuto informaci by lidé určitě ocenili, neboť se tak při prohlížení produktu rozšiřují možnosti jejich výběru. Osobně musím je uvést, že mé matrace Dřevočal ( konkrétně Kampala a Modena ) musím nechat trochu zkrátit na šíři i výšku, neboť do prostoru postele je nutné je silně natlačit, což pak způsobuje problémy při otevírání a zavírání úložného prostoru. To je ovšem problém můj a nikoliv výrobce postele ( postele jsou dělané dle mého na opravdu přesný rozměr matrací 80x200, potažmo 90x200 ( já měl cca 82x202, dvakrát vedle sebe ) Závěr - jsem spokojen a objednal jsem rovnou druhou postel... ( a opět se opakovala perfektní komunikace a rada paní z prodejny )
EH Avatar autora Eva Hertlová | 31.10.2020
Postel splnila očekávání jak vzhledem, provedením, tak i co se týká pohodlí. Dodána v deklarovaném terminu, oceňuji i komunikaci s obchodem. Byla perfektně zabalená, s manželem jsme montáž zvládli bez problémů a i bez návodu. Ne, že by chyběl, ale objevili jsme ho až když jsem likvidovala obaly ????. Určitě mohu jen doporučit.
ZM Avatar autora Zlata Mottlová | 6.10.2020
Jako princezna na hrášku. SUPER
ZM Avatar autora Zlata Mottlová | 25.9.2020
Ano ale vyzkouším až přijedu vz lázní.
K Avatar autora Kratochvílová | 22.9.2020
Postele dobře vypadají,komunikace v pořádku,celkem není co vytknout. Možná by bylo dobré mít v nabídce za příplatek službu složení a instalace přímo na místo. Jako starší lidé žijící sami bychom to uvítali.
A Avatar autora Anna B | 15.9.2020
Super
Avatar autora Draha Šebestová | 10.9.2020
Jsem velice spokojená, postel je krásná a i se na ní velice dobře spí.Komunikace perfektní, mohu jen doporučit ????????
KP Avatar autora Kamila Pokorná | 8.9.2020
Jsme velice spokojení, postel je nádherná, bytelná a kvalitní, a hlavně český výrobek, krásně se na ní spí. Děkujeme i za dárek 2x anatomický polštářek. Můžeme jen doporučit.
HN Avatar autora Hana Neplechová | 29.8.2020
Postel pěkná, pohodlná jen na dodání jsme čekali dva měsíce,ale asi to bude tim,že jsou prázdniny.
KG Avatar autora Kateřina Gronkowiczová | 17.8.2020
S přístupem obchodu jsem moc spokojená, dodání za neclých 5 týdnů, milá a ochotná komunikace, postel opravdu krásná. Jen jediné musím vytknout a to je provedení kovových nožek. Design hezký, ale rohy maji ostré, neopracované, takže byť jsme se snažili sebevíc, podřeli jsme si dřevěnou podlahu. Takže nyní máme postel vypodloženou kusy linolea. Z tohoto důvodu hodnocení snižuji o hvezdičku.
LK Avatar autora Ladislava Kirschová | 30.7.2020
Jsme spokojeni, postel dorazila měsíc po objednání. Je přesně taková, jakou jsme dlouho sháněli. Děkujeme.
LK Avatar autora Lenka Koudelkova | 21.7.2020
Ano rozhodne jsem spokojena. Vzhledove moc pekna a uzasne se na posteli spi.
JP Avatar autora Jana Procházková | 18.7.2020
Opravdu jsem spokojená a budu doporučovat všem a hlavně jsem ráda že to je český výrobek!!!!!