Kvalita je lepší než kvantita

K tomuto příspěvku nás nevědomě vedli naši zákazníci. A za to Vám, kteří jste se naší postele dočkali děkujeme

Víte, když jsme posledních 30 let dodávali pouze do kamenných prodejen, kterých je opravdu spousta, tak jedna z prvních otázek každého obchodníka byla  "Jaká je dodací lhůta?"  No a tady e-shopu je to otázka č. 1. 

Rozdíl mezi kamennou prodejnou a naším e-shopem je v tom, že naše zákazníky z kamenných prodejen ostatních prodejců neznáme. Tam je to na prodejci, jak zákazníkům vysvětlí, proč v dnešní době výroba postele trvá cca 8 týdnů a bohužel občas ani ten prodejce neví proč to tak je. 

Dnešní doba je taková, že na jednu stranu jsme se museli téměř zastavit - ať je to z jednoho, nebo druhého důvodu. To nás na druhou vede k tomu, že když si něco objednáme, tak zboží chceme hned ideálně zítra.  Bohužel v tom Vás musíme zklamat. U nás zboží mít většinou hned nebudete. A my bychom Vám rádi vysvětlili proč. 

Protože nevyrábíme postele na sklad. Snažíme se, aby zákazník jakmile je jeho postel vyrobena ji měl nejpozději do 5 dnů u sebe doma. 

Protože každá postel je jedinečná a my zákazníka nechceme limitovat ve výběru jeho vysněné kombinace. 

Protože kvalita je pro nás na prvním místě. Tu garantují naše šičky, stolaři a čalouníci a celé vedení. Strojová výroba je sice krásná věc, ale my máme raději ruční práci. A víme díky Vaší zpětné vazbě, že i vy ji oceníte mnohem víc ačkoliv to znamená, že si na postel počkáte. Kvalitní ruční práce se bohužel urychlit nedá.

Protože k vám bohužel nemáme hned naplánovanou cestu. Postele totiž neposíláme externím přepravcem, ale vozíme si je sami. Díky tomu jsme Vám schopni zaručit, že postel přijde nepoškozená. 

Zajímá vás více informací k dodacím lhůtám?

Kontaktujte nás na:

 

                                                              Se srdečným pozdravem 

                                                                                       Tým Vysokepostele.cz