Slavíme 3 roky od založení našeho e-shopu

A proto bychom se rádi společně s vámi podívali zpátky v čase a shrnuli, co se za tu dobu u nás událo.

Březen 2020

Určitě si všichni ještě živě pamatujeme, jak nás v březnu 2020 “zavřeli” doma a všem se převrátil nejen osobní, ale i pracovní život úplně naruby. A my určitě nebyli vyjímkou, a ač ta doba nebyla jednoduchá, tak my na tu dobu budeme vzpomínat s láskou. V tu dobu jsme se totiž jako spoustu dalších odhodlali založit e-shop s našimi postelemi. (Nebýt covidu, asi ho nemáme ani letos). Ze začátku jsme na něm pracovali pouze já, máma s tátou a ségra, no a vlastně jako mentální podpora fungoval náš “čivavák” Gucci. A upřímně, téměř nikdo nás nevěděl co vlastně dělá, ale přišel duben. 

92198951_10222702925227841_7661954109666230272_n

Duben 2020 

Oficiální spuštění e-shopu 

Člověk by si řekl, že když má kvalitní produkt, tak jej může nahrát na internet a zákazníci si ho sami najdou. Omyl. My měli štěstí v tom, že jsme už v tu dobu znali, troufám si říct naši velmi dobrou rodinnou kamarádku K.. Ta nám pomohla ( a vlastně stále pomáhá) přiblížit naše produkty k vám. A za to ji i tady takhle veřejně děkujeme. A stejně tak děkujeme i vám za to, že jste si naši postel zakoupili. Pomohli jste nám tak odstartovat novou éru naší firmy, kterou táta před více než 30 ti lety založil.

mceclip0-2

Duben 2021

Rozšíření sortimentu o dřevěné postele 

O rok později jsme se rozhodli rozšířit naši nabídku o postele z masivu. Opět jsme zvolili postele od firem se kterými dlouhodobě spolupracujeme a jejíž produkty máme na prodejně ověřené našimi zákazníky. 

Červenec 2021

Focení našeho prvního virtuálního vzorníků na Nákle 

Již od začátku našeho e-shopu jsme věděli, že vám chceme poskytovat co největší pohodlí při výběru čalounění vaší postele. Proto vám velice rádi a zdarma zasíláme obálku se vzorky látek v odstinech, které si vybere zdarma. A protože jsme vám chtěli výběr ještě více usnadnit, nafotili jsme vám i virtuální katalog látek, který najdete na našich stránkách.  

DSC07172

Prosinec 2021

Natáčení našeho prvního videa z naší výroby čalouněných postelí

Po roce a půl, kdy jsme se vám snažili představit naši firmu MAWS a celý náš příběh o tom, jak vlastně začala výroba čalouněných postelí jsme dospěli do fáze, kdy jsme si řekli, že bychom vám rádi ukázali, jak vlastně naše čalouněné postele vznikají. 

Květen 2022

Vypuštění našeho videa mezi vás

V květnu loňského roku jsme konečně vypustili naše video mezi vás. Co nás nesmírně těší je, že video nám namluvil pan Vladislav Beneš. Kterého máme spojeného jako hlas Richarda Gere nebo Pierce Brosnana.

Červenec 2022

Vyšel o nás článek na Idnes.cz

V loňském roce taky o nás - tedy konkrétně o naší firmě MAWS vyšel článek: Začalo to plachtami, skončilo u postelí. O zákazníky dnes nemá nouzi , zde jsme se podělili o náš příběh, a jak jsme málem byli firma na výrobu plachet místo nábytku. A taky o tom jak je důležité mít sen, věřit a pracovat na něm a hlavně se nevzdávat. 

Únor 2023

Spustili jsme konečně novou podobu našeho e-shopu, abychom vám usnadnili orientaci v našich produktech. Od února si sami nakonfigurujete postel podle vašich přání a preferencí. A taky jsme pro vás zjednodušili formulář, pro zaslání vzorečků látek. To jsme zachovali samozřejmě zdarma. 

Když se podíváme zpátky, tak spousta věcí se změnilo, ale co zůstalo je, že každou objednávku oslavujeme jako by byla naše první. A každá objednaná postel je vyrobena individuálně pro každého zvlášť.

 

S přátelským pozdravem
za rodinu a taky celý kolektiv Vysokepostele.cz a MAWS

 

                                                                                Veronika Možná