Proč doporučujeme matrace Elite a Fantasy

Snad už jste postřehli, že tento týden jsme naši nabídku matrací rozšířili o dvě nové matrace Fantasy a Elite. Pro nás je to velký zlom a zároveň naznačení směru, jakým bychom se rádi do budoucna chtěli vydat.

Než se, ale dostaneme k budoucnosti, tak bych Vás ráda zavedla tímto příspěvkem do minulosti. Nedávno nám vyšel krásný rozhovor s panem Možným o tom jak vznikla celá firma MAWS, pak prodejna, které pracovně říkáme Renta, a najdete ji u nás v Prostějově, na ulici Dolní 4, až po dnešní podobu e-shopu Vysokepostele.cz. Pro ty co rozhovor ještě nečetli, ale zajímalo by Vás jak to celé vzniklo od začátku, tak rozhovor najdete zde: Začalo to plachtami, skončilo to u postelí.

V tomto článku mimo jiné popisuje paní Možná její začátky s prodejem nábytku. Zcela upřímně, když před 20 lety začínala s prodejem na prodejně, neměla tušení o nábytku jako takovém a natož matrace. Protože ačkoliv si člověk řekne, však co je to jen matrace, vyspím se na všem, tak velmi rychle zjistí, že to tak bohužel vůbec není. 

Za tu dobu, co máme prodejnu, prošlo naší prodejnou stovky matrací. A za posledních cca 15 let se nám vyselektoval jeden typ matrace, který je mezi zákazníky nejoblíbenější. Jedná se o kombinaci studené pěny v jádře a paměťové pěny položené na vrstvě studené pěny a to celé je ukryto v potahu s paměťovou pěnou.    

 Matrace Fantasy             Matrace Elite

Tento typ vyrábí mnoho výrobců, ale nám se za tu dobu nejvíce osvědčili matrace od italských výrobců. Protože právě jejich paměťová pěna je o něco kvalitnější, a spoustě lidem příjemnější když si na matraci lehnou. To si troufneme říct, právě na základě reakcí jak našich zákazníků, tak i svých vlastních. Protože tímto typem matrací jsme vybavili kompletně celou rodinu včetně sebe. A nepamatujeme si snad jediný případ, kdy by za námi přišel někdo se zákazníků nebo rodiny, že jsme mu špatně poradili. 

Náš současný dodavatel - firma FLEXYFLEX tyto matrace ještě vyšperkoval natolik, že máme možnost Vám nabídnout tento typ matrací ve 2 tuhostech - ELITE - která je tužší, protože má  celkově  6 cm paměťové pěny (4 cm v jádře a 2 cm v potahu), zatímco matrace FANTASY má 8 cm paměťové pěny (6 cm v jádře a 2 cm v potahu).

Díky tomu mají partneři, kterým vyhovuje jiná tuhost matrace, snadnější cestu k výběru jejich ideální matrace. Protože v ostatních případech partneři hledají kompromis, který většinou znamená, že jeden z partnerů sleví ze svých potřeb. 

Proto, když jsme zvažovali kam posunout naši výrobu čalouněných tak spojení našich ručně vyráběných čalouněných postelí a matrací Elita/Fantasy byla jasná volba. Protože nic neovlivní kvalitu spánku, jako opravdu kvalitní matrace. A my věříme, že tyto matrace budou tou správnou volbou i pro Vás.  

                                                    Maya nova vice knofliku Main 

Postele, které doporučujeme: 

Manželská postel Vario Selina s matrací Fantasy  
Manželská postel Vario Bella s matrací Elite 

Manželská postel Vario Larnaca s matrací Fantasy

Manželská postel Vario Venetto s matrací Elite