Odpovědi na nejčastější otázky za rok 2023/24

Připravili jsme pro vás video plné odpovědí na vaše časté otázky.

Mezi, které mimo jiné patří:

Zda dodáváme do obchodních domů?
Jak je to s dodací dobou?
Kde najdete naši prodejnu? 
Lze zvýšit čelo u manželské postele Vario Victorie o jednu řadu kostek? 
Lze vyrobit postel i v jiném rozměru, než klasické 160 x 200 nebo 180 x 200 cm? 

Dodáváme do obchodních domů? 

Ne. Proč? Protože bychom přišli o svobodu tvořit postele vám na míru. Protože našim posláním je vám vyrobit takový kus nábytku, který nebude jen praktický, ale zároveň bude dobře esteticky vypadat. Ano, víme, že obchodní domy se snaží nabídnout takový sortiment, který zaujme co nejširší skupinu zákazníků. Ale taky víme, že jsou mezi námi snílci, kteří se rádi inspirují Pinterestem, nebo zahraničními trendy a my se snažíme, aby si u nás vybrali jak zákazníci co přemýšlejí prakticky, tak zákazníci co se nebojí být v interiérovém designu odvážní. 

Jak je to s dodací lhůtou? 

Dodací lhůta je 3-6 týdnů, protože díky naší široké nabídce potahů, typů postelí a v neposlední řadě rozměrech nevyrábíme postele na sklad. Ale u nás se nestane, že si objednáte například "šedou" postel Vario Tulum a my půjdeme k první, kterou máme na skladě a naložíme ji do auta. Proč? Protože u nás "šedá" znamená, že si můžete vybrat až cca z 10 různých materiálů v šedé barvě. Ideálně poté co si napíšete o zaslání vzorečků látek, a vyberete tu, která je vám i na dotyk nejpříjemnější. On-line vzorník zde.  A zároveň tím, že nabízíme dopravu zdarma, kterou zajišťujeme my vlastními auty, tak vždy plánujeme výrobu postelí tak, že v momentě, kdy je naplánovaná trasa k vám domů, zadáváme postel do výroby. Díky tomu máme jistotu, že Vaši postel doručíme v pořádku a nepoškozenou. 

Kde najdete naši prodejnu? 

Prodejnu máme v Prostějově na ulici Dolní 4.
Otevírací doba: Po - Pá: 9:00 - 17:30 So: 8:30 - 11:30
Pokud jste z daleka, a nevychází vám to se trefit do naší pracovní doby, napište si buď na e-mail: info@vysokepostele.cz nebo zavolejte na +420773177702 a společně se domluvíme na individuálním čase. 

Lze zvýšit čelo u manželské postele Vario Victorie o jednu řadu kostek? 

Ano, lze za příplatek 3700 Kč. Již brzy vám ukážeme i její fotografie. 

Lze vyrobit postel i v jiném rozměru, než klasické 160 x 200 nebo 180 x 200 cm? 

Ano, poslední 3 roky vyrábíme postele NA ZAKÁZKU o rozměru 200x200 cm a zároveň jsme schopni prodloužit délku postele až na 220 cm. 
Pro více informací si však napište poptávku na: info@vysokepostele.cz . Zde vám pošleme i kompletní nacenění.

Ve videu, které jsme s tátou (panem Možným - zakladatelem a majitelem) se dozvíte i informace o tom, kdo vyrábí naše postele? Jaká je jeho nejoblíbenější matrace i to jak to vlastně u nás chodí. Video jsme natočili u nás doma, protože jsme přesvědčeni i tom, že u nás přeci jen oceníte více kvalitní postel, než "videa" v uměle vytvořených studiích. A jak říkáme, jsme rodinná firma, a tohle je i pro nás způsob, jak vám ukázat něco i z zákulisí firmy a produktů.