4 roky e-shopu, aneb "Cesta od minulosti k budoucnosti"

Neuvěřitelné jak to utíká, jako by to bylo včera, kdy táta zavelel, že založíme nový e-shop s cílem zachránit MAWS. A přitom letos to jsou už 4 roky. A co tomu všemu předcházelo? 

Vůle a odhodlání 

Obrovská vůle a odhodlání změnit opakující se minulost. Víte, že s vámi sdílíme hodně co se týče naší firmy, rodiny a vlastně všeho co se okolo nás děje. Ale nikdy jsme vám neříkali o naší rodinné historii. Nemyslím to, kdy táta měl sen, že chtěl Windsurfing, ale myslím na dobu před více než 60 lety

V té době, podle toho, co mi často vyprávěla naše babička Milada, tak náš děda Kája pocházel z rodiny továrníků a učitelů, prostě šikovných lidí, kteří se uměli o sebe a lidi okolo vždy postarat. A v době, kdy děda měl převzít tuto velkou zodpovědnost na sebe, přišla jiná vláda a všechno jim zabavili. Bohužel našemu dědovi tím sebrali velký kus energie a změnili hodně to čím mohl být. Kdyby měl možnost pracovat a věnovat se tomu v čem byl dobrý. Tehdejší režim to neumožnil. Nemohl s tím dělat nic. Pokud si chtěl zachovat své morální hodnoty. 

Děda byl přes to všechno skvělej člověk, kterej mému tátovi a tetě nadělil tu nejcennější lekci - pokud můžete - běžte za svými sny, jinak nebudete šťastní. Ale vždy si držte své morální zásady. 

To mého tátu od dětství inspirovalo k tomu hledat každou cestu. Jeho první surf vznikl asi v 15 letech, kdy si surfovou plachtu ušil u babičky v práci, prkno nějak vyrobili s kamarády a pak to všechno asi na 2x dovezl na kole na Plumlovskou přehradu (dodnes to nechápu, protože já ten kopec nemám ráda aniž bych něco vezla). Každopádně mise splněna, táta se naučil surfovat a dál už to znáte. 

A teď už do března roku 2020, kdy jsme šli s tátou na procházku s našim milovaným Guccim. V té době jsme byli závislí čistě na prodejnách. A když tehdejší situace donutila všechny prodejny zavřít, tak jsme mysleli, že bude konec. Na procházce jsme se bavili o našich pocitech. A v tom mi táta svěřil, že má pocit, jako by se opakovala minulost. V tu chvíli nás ani omylem nenapadlo, že o 4 roky později budeme s vámi prostřednictvím našeho e-shopu Vysokepostele.cz pravidelně komunikovat a radit vám s výběrem té nejlepší postele pro vás. 

veronika.mozna_33842218_173196650035980_4747133769226387456_n

Po procházce si táta udělal ještě kolečko okolo zahrady, "co kdyby náhodou byl někde spadlý lísteček, který je třeba zvednout" . A zničeho nic táta přiletěl do obýváku a jako správnej lídr zavelel "Založíme e-shop!" 

92198951_10222702925227841_7661954109666230272_n

Díky našemu e-shopu jsme schopni vám mnohem lépe naslouchat a vnímat vaše potřeby. A víme, že ve spoustě vašich přání máme ještě rezervy, ale bereme je jako závazek na nich pracovat abychom vám mohli poskytovat ty nejlepší služby. 

Dárek od nás pro vás - Vario BONITA

K našim 4. narozeninám jsme se rozhodli nadělit vám nový typ postele, který znáte zatím pouze z našeho instagramu. Jmenuje se Vario Bonita, jejíž čelo je tvořeno elegantními kosočtverci. Co se týče výroby, tak Bonita je jednou z našich nejnáročnějších postelí. Protože konstrukce čela se dělá jiným způsobem než ostatní typy. Proto, pokud hledáte výjimečný kus nábytku, Bonita bude pro vás tou pravou parťačkou pro váš začátek a konec dne. 

Bonita 2024 ze_predu new2

Poslání našich postelí

"Vaše postel má v sobě ducha kite-surfaře, který si uvědomuje, že dosažení úspěchu vyžaduje neustálé hledání nových možností a neustálé zdokonalování dovedností. Tento proces zlepšování je nejen cestou k lepšímu výsledku, ale také zdrojem radosti a uspokojení. S touto postelí vám přejeme, aby vám každou noc a každé ráno připomínala, že vaše sny jsou dosažitelné, pokud jim věnujete neustálou péči a úsilí, ale zároveň nezapomínáte na dostatečný odpočinek."

 Táta

 PS. Přesně takhle vypadáme všichni doma (nejen táta), když příjde objednávka. Děkujeme, že jste s námi a že tyhle pocity můžeme prožívat. 

My Vám to naopak budeme vracet tou nejlepší kvalitou. 

 

Veronika Možná